Nyheder fra Stutteri Springborg 2012

 

Dec 2012

Kathrine Springborg startede den 29. december til et nytårsstævne i Slangerup-Lynge rideklub på Springborgs 
Actionman. Den første klasse ekvipagen startede var en LA2, som endte med et resultat på 68,6 % og placeret som nummer 4. Knap 20 minutter efter startede de i en LA4, nemlig deres debut. Også denne klasse endte med et godt resultat, nemlig 66,7 % og en plads som første uplaceret.

Dec 2012

4-årige Springborgs Ackeleje, som i juni blev kåret i RDH, efter Florencio - Rubin Royal vandt til sit 3. stævne en rød rosette med 72,2 % med sin rytter Kristina Mathiesen. Er i øvrigt ved alle tre stævner blevet placeret. Vi ønsker stort tillykke med sejren og held og lykke i fremtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


              


 

 

Sep 2012

I weekenden d. 7. - 9. september deltog vi med tre heste til Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg. Vi deltog i 2 års
klassen med Springborgs Acaia (billedet øverst til højre), som vi har solgt til Susanne Frederiksen som føl. Hun viste virkelig lovende takter, hvilket også gør at vi glæder os til at se hende med rytter på til næste år. 

Lørdag aften var der Elitefølauktion. Her var Springborgs Geronimo (billedet midterst til højre) udtaget til. Han blev solgt til seriøse og professionelle hestefolk. Vi glæder os over salget og glæder os til at følge ham i fremtiden.

Søndag gik det løs med medaljeaspiranterne. Vi havde Springborgs Guyana (billedet nederst til højre) med, som blev bedste 2 års hoppe i Region I 2011. Hun viste sig smukt under rytter på gårdspladsen og fik tildelt en velfortjent bronzemedalje.   

 

 


 

Aug 2012

Den 19. august afholdte Dansk Varmblod region 1 sadelkåring og 2 årsskue i Vallenbæk. Vi deltog med den 2 årige hoppe, Springborgs Acaia e. Fürst Romancier - Rubin Royal. Hun blev oprangeret som nr. 2 og udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue 2012 på Vilhelmsborg. 

Derudover deltog vi med den 3 årige, Springborgs Guyana e. Fürst Romancier - Diamond Hit. Hun gik en flot rideprøve med bl.a. 8,5 i trav og 8 i både ridelighed og kapacitet af både dommerne og testrytten. Hun er ligeledes udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue, som finder sted d. 7. - 9. september 2012. 

 


 

Jun 2012

Salgshesten Springborgs Ackeleje blev kåret i RDH til sadelkåringen i Ringsted den 24. juni. Hun blev flot fremvist under rytter af kun 17 årige Kathrine Springborg. Ackeleje fik bl.a. 8 i Skridt og 8 i Ridelighed af både dommerne og testrytteren. Hendes beskrivelse var: "En højstillet og moderne hoppe". 

 


 

 

Maj 2012

Alle følene på Stutteri Springborg er nu kommet til verden, og alle hopperne er lukket på
sommergræs. Det er en smuk flok af hopper og føl, som græsser på marken. Alle årets føl er nemlig sorte! Her er en oversigt over de føl vi har fået i år:

 

  • Springborgs Destiny har fået et sort hoppeføl efter Fürstenball. Se Springborgs Device.

 

  • Springborgs Dancing Queen har fået et sort hingsteføl efter Blue Hors Don Olymbrio. Se Springborgs Depeche.

 

  • Springborgs Acaice har fået et sort hoppeføl efter Dancing Hit. Se Springborgs Adele

 

 

    


 

Maj 2012

Springborgs Guyana e. Fürst Romancier fylder i år 3 år. Hun er blevet tilredet i foråret og har nydt de sidste 6 uger på græsmarken sammen med Springborgs Dancing Queen og hendes føl. Guyana er i mellemtiden blevet insemineret med hingsten Bretton Woods. Embryoet er efterfølgende blevet skyllet ud og over i Dancing Queen, som netop er blevet scannet drægtig. Rugehoppen, Dacing Queen har dermed termin d. 27. marts 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Apr 2012

I sidste weekend i april var Kathrine Springborg til 2. kvalifikation til 

københavnsmesterskaberne i dressur. Kathrine red lørdag et super ridt i LA1 på den 5 årige Florencio søn, Springborgs Actionman, som resulterede i en sejr på 69,4 %.

 

Søndag starede Kathrine på den 7 årige May Candeloro i MB0. Her var konkurrencen lidt hårdere, men et flot resultat på 68,3 % resulterede da også til en placering som nr. 7. 

 

 


 

Apr 2012

Springborgs Depeche er solgt til Karin Schelde Jacobsen april 2012. Vi ønsker held og lykke med hingsten og glæder os til at følge ham. 

Mere information: Springborgs Depeche

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 Mar 2012

Endelig kom det første føl også til verden på Stutteri Springborg! Vi har d. 27. marst fået et sort hingsteføl efter Blue Hors Don Olymbrio - Swarovski - De Niro. Netop dette afkom har vi selvfølgelig været ekstra spændte på, da det jo er Don Olymbrios første årgang. De enkelte føl, der allerede er ankommet efter ham i Danmark, lover rigtig godt for hans første årgang. Vi er også meget tilfredse med vores føl. Allerede de første par dage viser han god op-ad-bakke tendes og en dejlig mekanik. Vi glæder og til at viser ham frem i løbet af sommeren. Se flere billeder på Springborgs Depeche. 

 


 

Mar 2012

5-årige Springborgs Actionman vandt LA1 vedKøbenhavnsmesterskaberne på Vallensbæk Ridecenter med 69,4 % og fører hermed efter den indledende runde. 

 

       

 


 

Feb 2012

For nyligt kom den meget sørgelige nyhed om Dancing Hits aflivning. Vi føler med Højagergaard og alle avlere, som havde glædet sig til ar opleve hingsten i Herning 2012 og bruge den i den kommende sæson.

 

Vi glæder os til at skulle føre hans gener videre gennem det afkom, som vi venter
i maj på Springborgs Acacie - det bliver trods alt så spændende at se hans første
årgang. 
 
 
 
 
 
 

 

Jan 2012

Debut for 5-årige Springborgs Actionman i LA1 ved stævnet i Slangerup. 66,2 % og
lige efter placeringerne. Actionman viste gode takter og tog det hele på super fornuftig vis. Det lover godt for den unge hest som nu må ud nogle gange og samle lidt erfaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Jan 2012

Så lykkedes det Kathrine og May Candeloro at kvalificere sig til DM for juniorer. 
DM afvikles i juni på Broholm, så der skal trænes de næste måneder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Jan 2012

Endelig er vores nye hjemmeside i luften. Med et helt nyt design og flotte billeder, håber vi, at du vil nyde turen rundt på siden og finder det du søger!

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Stutteri Springborg – Regnholmvej 4 - 3320 Skævinge - Tlf: 48210180 - Mobil: 40625180 - stutteri@springborg.dk :::: Powered by CMS Editor