Velkommen til Stutteri Springborg

 

Familien Springborg byder dig velkommen!

 


Stutteri Springborg avler dressurheste af høj international kvalitet. Avlen er baseret på en selektion af de bedste dressur hingste til vores hopper. Familien består af Pernille og Per og børnene Kathrine og Christian. Hele familien deltager i det daglige arbejde med heste, samt træningen af hestene.


Følsæson 2021

Vi har fået to dejlige føl i 2021. Et rigtig dejligt hingsteføl efter Dynamic Dream(solgt) og et rigtig dejligt hoppeføl efter Glamourdale.

 

 

 

Dynamic Dream - Bretton Woods - Fürst Romancier


 

 

  

 

 Glamourdale - Asgards Ibiza - Rubin-Royal

 

 

 

Seneste Nyt 

 

 

 

 


Se billedgalleri af nogle af vores solgte heste

 

 

 

 

Avlsmål for Stutteri Springborg

 

Springborgs Guyana BRDH er et godt eksempel på den type hest, som vi avler. Hoppen her blev udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue 20011 og 2012.

 

Stutteriets avlsmål er at avle ædle og elegante dressurheste med tre fremragende gangarter. Målet er at hestene skal klare sig godt i såvel avl som sport på højt niveau. Vores avl er basseret på valg af de bedste dressurhingste i verden til vores hopper.

 

Det er vigtigt for os at vores avlshopper er kåret i den højeste klasse til kåringen og har bestået deres rideprøve med høje karakter. Vi holder øje med de internationale avlsaktiviteter og resultater fra konkurrencer for at få inspiration til at kombinere de forskellige blodlinjer.
 


Se vores faciliteter

Vi tilbyder både rotunde, ridehus samt ridebane. Vores ridehus er 20x40 og vores ridebane er 20x60

 


Stutteri Springborg – Regnholmvej 4 - 3320 Skævinge - Tlf: 48210180 - Mobil: 40625180 - stutteri@springborg.dk :::: Powered by CMS Editor