Velkommen til Stutteri Springborg

 

Familien Springborg byder dig velkommen!

 


Stutteri Springborg avler dressurheste af høj international kvalitet. Avlen er baseret på en selektion af de bedste dressur hingste til vores hopper. Familien består af Pernille og Per og børnene Kathrine og Christian. Hele familien er aktive omkring hesteholdet og planlægning af avlen og træningen af hestene.


Følsæson 2024

I 2024 venter vi fire spændende føl.  Har du interesse i et eller flere af dem, er du meget velkommen til at henvende dig.

 

 

 

So Perfect - Diamond Hit - Heslegård's Rubin

 


 

 

Elastic - Sir Donnerhall I - Diamond Hit 

 


 

 

Leonardo - Floriscount - Jazz

 


 

 

Glamourdale - Asgaards Ibiza - Rubin Royal 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Se billedgalleri af nogle af vores solgte heste

 


 

Avlsmål for Stutteri Springborg

 

Springborgs Guyana BRDH er et godt eksempel på den type hest, som vi avler. Hoppen her blev udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue 20011 og 2012 og konkurrerer nu på Grand Prix niveau.

 

Stutteriets avlsmål er at avle ædle og elegante dressurheste med tre fremragende gangarter. Målet er at hestene skal klare sig godt i såvel avl som sport på højt niveau. Vores avl er basseret på valg af de bedste dressurhingste i verden til vores hopper.

 

Det er vigtigt for os at vores avlshopper er kåret i den højeste klasse til kåringen og har bestået deres rideprøve med høje karakter. Vi holder øje med de internationale avlsaktiviteter og resultater fra konkurrencer for at få inspiration til at kombinere de forskellige blodlinjer.

 


 

Se vores faciliteter

 

 


Vi tilbyder både rotunde, ridehus samt ridebane. Vores ridehus er 20x40 og vores ridebane er 20x60

 

 

 

 


Stutteri Springborg – Regnholmvej 4 - 3320 Skævinge - Tlf: 48210180 - Mobil: 40625180 - stutteri@springborg.dk :::: Powered by CMS Editor