Nyheder fra Stutteri Springborg 2011

Dec 2011

Amaryllis e. Fürst Romancier - Rubin Royal - De Niro er solgt til en lovende avler i Nordsjælland. Det er nemlig Straight Horse i Allerød ved Mogens Pedersen, som har købt det lovende hoppeføl. Vi ønsker tillykke med købet og glæder os til at følge udvikling af den dejlige hoppe. 

 

Nov 2011

Målsætningen for May Candeloro var, at den skulle starte MB inden årets udgang. Det lykkedes! Søndag den 20. november debuterede Kathrine og May Candeloro i deres første MB ved et stævne på Heslegaard. Det resulterede i et resultat på 65.1 % og netop nok til at den første halvdel af kvalifikationen til DM for juniorerer er hjemme

 

Endnu en weekend med stævne! Den første weekend i november gjaldt det Sjællandsmesterskabet for juniorer på Hillerød Sportsrideklub. Kathrine og May Candeloro havde en flot start i LA4, som blev til en 3. plads med 67,06 %. Søndag var det finaledag! Det blev til en fortjent sejr med 67,5 % og dermed titlen som Sjællandsmester. 

Okt 2011

Kathrine og May Candeloro var suveræne i den første weekend i oktober. De startede LA4 både lørdag og søndag til distriktstævnet i Vesteregnens Rideklub. Resultatet blev to flotte sejre med henholdsvis 70 % og 72,25 %.

Sep 2011

Springborgs Destiny har fået et hingsteføl efter Fürstenball. Se Dunkelball. Han var til Følfestival i region 1 og fik følgende karaktere: Type 8, Rammer 8, Fundament 8, Skridt 8, Trav 8, Galop 8, Helhed 8.
 

Springborgs Acacie har fået et hoppeføl efter Fürst Romancier. Se AmaryllisHun blev 2. bedste hoppeføl i region 1 og dermed udtaget til Eliteskue på Vilhelmsborg.

 

Derudover har vi fremstillet Springborgs Guyana e. Fürst Romancier til 2-årsskuet i region 1. Hun gik fløj med udtagelse til Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg og fik karakterene: Type 9, Rammer 8, Fundament 7, Skridt 9, Trav 9, Galop 9 og Helhed

 9.

Stutteri Springborg – Regnholmvej 4 - 3320 Skævinge - Tlf: 48210180 - Mobil: 40625180 - stutteri@springborg.dk :::: Powered by CMS Editor