GODE FACILITETER TIL DIG OG DIN HEST

 

Gården er indrettet med en hovedstald, hvor alle avlshopperne og nogle af ridehestene er opstaldet. De øvrige bokse er udlejet til pensionærer.

 

Vi har i 2001 bygget en ny løsdriftstald, hvor der er plads til ca. 20 heste. Der er både hold med hingste- og hoppeplage samt et hold med føl. Træningshestene er opstaldet i store bokse i forbindelse med løsdriftstalden. Endvidere har vi også i 2001 bygget et ridehus 20 x 40m. I 2008 har vi etableret en 20x60 udendørs ridebane og en rotunde, som kan benyttes af pensionærerne med rideheste.

 

Hestene fodres 2 gange om dagen med PAVO Grove fuldfoder. Endvidere får hestene wrap af rigtig god kvalitet, som vi selv producerer. Der er altid mineralsten til unghestene, som de kan bruge efter behov. Hestene er inde om natten og bliver lukket på fold om dagen. Vi sørger for, at der jævnligt bliver taget gødningspøver og fulgt op på resultaterne af disse. Vi sørger også for at hestene jævnligt bliver passet med smed.

 

 


Ring og hør nærmere eller kom forbi og se på forholdene. Ring venligst i forvejen og aftal tid på tlf. 40625180

 

Et kig ind i det lyse og venlige ridehus

Et kig ind i løsdriftstalden hvor unghestene er opstaldet i store, lyse og venlige bokse.

Unghestene har fri adgang til wrap, som vi selv producerer.

 Udendørs ridebane 20x60 m.

Rotunde til longering

Et kig på udgangen fra løsdriftboksene.

 

Et kig på staldgangen i løsdriftstalden.

 
 

Stutteri Springborg – Regnholmvej 4 - 3320 Skævinge - Tlf: 48210180 - Mobil: 40625180 - stutteri@springborg.dk :::: Powered by CMS Editor